Yunanistan Yangın / Son 10 Yilin En Buyuk Yangin Felaketinin Yasandigi Yunanistan Da Neler Oluyor / Atina yakınlarındaki yangında çok sayıda ev hasar gördü, binlerce dönümlük arazi kül oldu.

Yunanistan Yangın / Son 10 Yilin En Buyuk Yangin Felaketinin Yasandigi Yunanistan Da Neler Oluyor / Atina yakınlarındaki yangında çok sayıda ev hasar gördü, binlerce dönümlük arazi kül oldu.. Dışişleri bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, yunanistan dışişleri bakanı nikos dendias, 29 temmuz'da dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu'nu arayarak. Yunanistan'ın rodos adası'nda geçtiğimiz pazar günü başlayan orman yangını devam ediyor. Yunanistan'da 58 noktada orman yangını var türkiye'de son bir hafta içerisinde 112 noktada çıkan yangının 107'si söndürüldü, 5'i ise devam ediyor. Yunani̇stan yaniyor yunanistan'da orman yangınları: Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölenlerin sayısı 83'ye yükseldi.

Türkiye'nin ardından yunanistan'da da orman yangınları yaşanıyor. Yunanistan, ab'nin yangın söndürme desteği çağrısına yanıt vermedi. Yunanistan'ın başkenti atina'nın yaklaşık 25 kilometre kuzeydoğusunda bulunan penteli'de, ormanlık alanda yangın çıktı. Başkent atina ve çevre bölgeleri kapsayan attika da dahil olmak üzere, orta yunanistan, mora ve batı yunanistan'da yetkililer uyarı seviyesini yükseltti. Bakan chrysochoidis, yangınların birçoğunun büyümeden söndürüldüğü bilgisini paylaştı.

Yunanistan Da Yangin Bakis Bg
Yunanistan Da Yangin Bakis Bg from bakis.bg
Yunan i̇tfaiye teşkilatı yetkilileri, varipombi'de dün öğleden sonra çıkan ve kısa sürede geniş bir alana yayılan yangını söndürme. Türkiye'nin ardından yunanistan'da da orman yangınları yaşanıyor. Bbc'ye konuşan yunanistan savunma bakanı panos kammenos ise yangın bölgesinde yaşayanların kaçak yapılaşma yüzünden felaketin büyümesine yol açtığını söyledi. Yunanistan'da dört gün önce çıkan yangın söndürülemiyor. Atina'daki evleri tehdit ediyor yunanistan'da başkent atina'nın kuzeyinde orman yangını çıktı. Yunanistan'ın ahaia ilininin ziria köyünde yangın çıkaran bir adam, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Bakan chrysochoidis, yangınların birçoğunun büyümeden söndürüldüğü bilgisini paylaştı. 58 yangın işte türkiye'de 100 küsür, 105 yangının çıktığı ve bunlardan 8'nin halen devam ettiği bilgisi var bu ortam içerisinde.

Yunanistan'da geçen hafta itibariyle 58 yangın çıkmış, i̇talya'da 299 yangın çıkmış, yunanistan'ın yüzölçümü türkiye'nin 6'da biri kadar.

Mora yarımadasının batısındaki alanı korumak için antik olympia köyü yakınlarında büyük kuvvetler konuşlandırıldı. Yunanistan'da hafta başında başlayan orman yangınları bazı noktalarda tehlikeli bir şekilde devam ediyor. Pendeli belediye başkanı stergiyu, yangının kopan elektrik kablolarından. Zanaatkâr olduğu belirtilen adamı panik halindeki tavırlarının ele verdiği, olay yerinden uzaklaşırken köylülerin dikkatini çektiği, az sonra yangının fark edilmesiyle polise ihbarda bulunulduğu kaydediliyor. Yunani̇stan yaniyor yunanistan'da orman yangınları: Yunanistan'da 58 noktada orman yangını var türkiye'de son bir hafta içerisinde 112 noktada çıkan yangının 107'si söndürüldü, 5'i ise devam ediyor. Polonya'dan, 2020 olimpiyatları'ndan zorla ülkesine gönderilmeye çalışılan tsimanouskaya'ya insani vize Yunanistan'daki yangın faciasının sebebi belli oldu. Yunanistan'da çıkan orman yangınında çok sayıda ev ve manastır hasar gördü. Ülkenin batısında çıkan yangın, en az 5 köyün boşaltılmasına neden oldu. Bbc'ye konuşan yunanistan savunma bakanı panos kammenos ise yangın bölgesinde yaşayanların kaçak yapılaşma yüzünden felaketin büyümesine yol açtığını söyledi. Türkiye'de son bir hafta içerisinde 112 noktada çıkan yangının 107'si söndürüldü, 5'i ise devam ediyor. Türkiye'nin ardından yunanistan'da da orman yangınları yaşanıyor.

Yunanistan, ab'nin yangın söndürme desteği çağrısına yanıt vermedi. Sıcaklıkların rekor seviyeye çıktığı yunanistan'da orman yangınlarıyla mücadele sürüyor. Başkent atina ve çevre bölgeleri kapsayan attika da dahil olmak üzere, orta yunanistan, mora ve batı yunanistan'da yetkililer uyarı seviyesini yükseltti. Yunanistan'ın ahaia ilininin ziria köyünde yangın çıkaran bir adam, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Yunanistan'da çıkan orman yangınında çok sayıda ev ve manastır hasar gördü.

J3oto4i5z Mhm
J3oto4i5z Mhm from cdn1.ntv.com.tr
Başkent atina ve çevre bölgeleri kapsayan attika da dahil olmak üzere, orta yunanistan, mora ve batı yunanistan'da yetkililer uyarı seviyesini yükseltti. Yunanistan'ın ahaia ilininin ziria köyünde yangın çıkaran bir adam, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Hava sıcaklığının 48 dereceye kadar. Yunanistan'da hafta başında başlayan orman yangınları bazı noktalarda tehlikeli bir şekilde devam ediyor. Yunanistan'da dört gün önce çıkan yangın söndürülemiyor. Hala 100'ü aşkın kayıp var. Yunanistan'da son 24 saatte sıcak hava dalgası ve kuvvetli rüzgarların da etkisiyle toplam 58 orman yangını çıktı. Yunanistan'ın girit'ten sonraki en büyük adası eğriboz adası'ndaki (evia) yangın kontrol altına alınamıyor.

Sıcaklıkların 40 derecenin üzerine çıktığı yunanistan'da da 58 noktada yangın çıktı, beş köy boşaltıldı.

Bir günde 48 yangın çıktı yunanistan'da bir günde 48 orman yangını çıktı ve 460 hektarlık alan zarar gördü. Yunanistan'ın başkenti atina'nın yaklaşık 25 kilometre kuzeydoğusunda bulunan penteli'de, ormanlık alanda yangın çıktı. Yangında en az 8 k. Başkent atina ve çevre bölgeleri kapsayan attika da dahil olmak üzere, orta yunanistan, mora ve batı yunanistan'da yetkililer uyarı seviyesini yükseltti. Yangın nedeniyle adanın büyük kısmı elektriksiz ve susuz kaldı. Yunani̇stan yaniyor yunanistan'da orman yangınları: Mora yarımadasının batısındaki alanı korumak için antik olympia köyü yakınlarında büyük kuvvetler konuşlandırıldı. Yunanistan'da yangın alarmı güneydoğu avrupa'da sıcak hava dalgası etkisini sürdürürken, yunanistan'da 13 idari bölgeden dördünün 'çok yüksek yangın riski' altında olduğu açıklandı. Ülkenin batısında çıkan yangın, en az 5 köyün boşaltılmasına neden oldu. Bbc'ye konuşan yunanistan savunma bakanı panos kammenos ise yangın bölgesinde yaşayanların kaçak yapılaşma yüzünden felaketin büyümesine yol açtığını söyledi. Meteoroloji uzmanları, bunun 1980'lerin ortalarından bu yana kaydedilen en. Türkiye'nin ardından yunanistan'da da orman yangınları yaşanıyor. Hava sıcaklığının 48 dereceye kadar.

Yunanistan'da binlerce dönüm ormanlık alan kül oldu. Yangın nedeniyle adanın büyük kısmı elektriksiz ve susuz kaldı. Zanaatkâr olduğu belirtilen adamı panik halindeki tavırlarının ele verdiği, olay yerinden uzaklaşırken köylülerin dikkatini çektiği, az sonra yangının fark edilmesiyle polise ihbarda bulunulduğu kaydediliyor. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölenlerin sayısı 83'ye yükseldi. 58 yangın işte türkiye'de 100 küsür, 105 yangının çıktığı ve bunlardan 8'nin halen devam ettiği bilgisi var bu ortam içerisinde.

Peyamakurd
Peyamakurd from www.peyamakurd.com
Polonya'dan, 2020 olimpiyatları'ndan zorla ülkesine gönderilmeye çalışılan tsimanouskaya'ya insani vize Yunanistan, ab'nin yangın söndürme desteği çağrısına yanıt vermedi. Ekipler kayıplara ulaşmak için tek tek evleri arıyor. Yangın nedeniyle adanın büyük kısmı elektriksiz ve susuz kaldı. Başkent atina ve çevre bölgeleri kapsayan attika da dahil olmak üzere, orta yunanistan, mora ve batı yunanistan'da yetkililer uyarı seviyesini yükseltti. Yunanistan'da hafta başında başlayan orman yangınları bazı noktalarda tehlikeli bir şekilde devam ediyor. Sıcaklıkların rekor seviyeye çıktığı yunanistan'da orman yangınlarıyla mücadele sürüyor. Hala 100'ü aşkın kayıp var.

Yunanistan'da hafta başında başlayan orman yangınları bazı bölgelerde tehlikeli bir şekilde devam ediyor.başkent atina yakınlarındaki ormanlık alanları kasıp kavuran yangın şimdi de doğudaki evia (eğriboz) adası ile güneydeki mora yarımadası'nın kalbinde bulunan ve antik dönemde olimpiyatların yapıldığı arkeoloji alanını tehdit ediyor.

Yangın nedeniyle adanın büyük kısmı elektriksiz ve susuz kaldı. Yunanistan, ab'nin yangın söndürme desteği çağrısına yanıt vermedi. Yunanistan'da hafta başında başlayan orman yangınları bazı bölgelerde tehlikeli bir şekilde devam ediyor.başkent atina yakınlarındaki ormanlık alanları kasıp kavuran yangın şimdi de doğudaki evia (eğriboz) adası ile güneydeki mora yarımadası'nın kalbinde bulunan ve antik dönemde olimpiyatların yapıldığı arkeoloji alanını tehdit ediyor. Yunanistan'da çıkan orman yangınında çok sayıda ev ve manastır hasar gördü. Komşu da yangın çıktı : Yunanistan'ın rodos adası'nda geçtiğimiz pazar günü başlayan orman yangını devam ediyor. Yunanistan'da, başta atina yakınlarındaki varipombi bölgesinde olmak üzere, ülkenin birçok yerinde orman ve kırsal alanda çıkan çok sayıda yangınla mücadele sürüyor. Atina yakınlarındaki ormanlık alanlarını kasıp kavuran yangın şimdi de. Pendeli belediye başkanı stergiyu, yangının kopan elektrik kablolarından. Yunani̇stan yaniyor yunanistan'da orman yangınları: Yunanistan'ın başkenti atina'nın yaklaşık 25 kilometre kuzeydoğusunda bulunan penteli'de, ormanlık alanda yangın çıktı. Türkiye'nin ardından yunanistan'da da orman yangınları yaşanıyor. Başkentin 30 kilometre kuzeydoğusundaki stamata bölgesinde.